hotelmichelangelo

Prezentare

Hotel Michelangelo este un hotel boutique nou, amplasat excelent, in centrul Bucurestiului, intre Piata Romana si Piata Victoriei, aproape atat de zona financiara, comerciala, administrativa si politica a orasului, cat si de central vechi al Bucurestiului si toate atractiile sale turistice si culturale.

Hotelul este amenajat cu rafinament intr-o locatie ferita de zgomotul orasului si combina interioarele dotate modern cu eleganta stilului architectural istoric. Standardele de inalta calitate si confort ale hotelului se regasesc in dotarea cu mobilier modern si echiparea completa a camerelor. Camerele dispun de acces gratuit la internet prin Wi-Fi/Wireless,aer conditionat, televizor conectat la satelit, telefon, seif, minibar la cerere sau inchiriere frigider, birou de lucru, sistem de inchidere key-card, sonerie prim ajutor, baie cu dus si bideu, uscator de par.

_MG_6130


Hotelul dotat cu bar 24 ore, gradina si terasa, cu circuit inchis, ofera o oaza de liniste, siguranta si confort atat turistilor ce viziteaza capitala, cat si oamenilor de afaceri, care dupa o lunga zi de activitati cauta o atmosfera relaxanta.

 

Hotelul Michelangelo ofera si o gama bogata de servicii si facilitati: transportul de la si spre aeroport la cerere, business services (fax, copiere, printare), taxi, express check-in si check-out, spalatorie, trezire la cerere, etc.

Atat politica orientata catre client, bazandu-se pe ideea de ospitalitate, atentia la detalii, intelegerea si satisfacerea totala a nevoilor oaspetilor, cat si atitudinea profesionala si amabilitatea personalului fac ca oaspetii hotelului sa beneficieze de o primire prietenoasa si servicii personalizate.